Karina Ramaekers

"GROEIEN
IS ESSENTIEEL"

ONTDEK ZELF HOE HET KLIKT

Strategisch advies op maat, praktijkgerichte trainingen of coachingsessies en rake teksten. De aanpak is klantgericht, doelmatig en empathisch. Want gevoel daar gaat het tenslotte om bij communicatie, toch?
Ontdek zelf hoe het klikt.
Contact
Karina Ramaekers

OVER MIJ

Elke dag beter doen. Sterk ondernemen. Successen vieren. Daar ga je voor als professional. Hier gaat met regelmaat de champagne koud. Want als jij slaagt in je opzet, dan ik ook. Het is mijn passie om je te helpen met het bereiken van je doelen. Zeker als het gaat over groei, het krachtig profileren en overtuigend positioneren, het aanboren van nieuwe markten, het overleven in een sterk concurrerende branche of het overeind blijven in tijden van krimp.
Ontluikend talent, solopreneur, eigenzinnige kmo of ervaren corporate; ik ga graag met je om tafel om na te gaan hoe we jouw organisatie kunnen verbeteren. Om af te punten hoe we jouw marketing kunnen optuigen of optimaliseren. Je krijgt praktische oplossingen vanuit een breed perspectief. Van iemand die met de voeten in de klei staat. Gepokt en gemazeld op vlak van marketing en communicatie.

Blijven leren is mijn motto. In die zin heb ik heel wat opleidingen, workshops en bijblijfsessies gevolgd, boeken verslonden en video’s gekeken. Theorie is mooi, maar ik ben meer ‘eentje van de praktijk’. Letters omzetten in levensechte situaties. Daar krijg ik energie van. Die kon ik kwijt tijdens mijn loopbaan als PR-verantwoordelijke en coördinator bij toonaangevende organisaties en communicatiebureaus. In volle crisistijd waagde ik een sprong in het diepe en maakte de switch van werknemer naar zelfstandige ondernemer. Sinds 2009 run ik met plezier mijn eigen bedrijf. De meer dan 25 jaar ervaring en expertise zet ik graag in voor jouw bedrijfscommunicatie, copywriting, contentcreatie, public relations, start of groeitraject.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram