Karina Ramaekers

"GROEIEN
IS ESSENTIEEL"

Wil je doorbreken met je business? Heb je nood aan iemand die een keer meedenkt over je marketing en communicatie? Benieuwd wat je kan bereiken met social media? Of hoe je succesvolle content creëert die zowel bezoekers trekt als overtuigt.
Ik sta klaar om je daarbij te helpen. Met knowhow en een pak services. Kijk maar.
Contact

Strategie

Als ambitieuze professional en ondernemer weet je precies waar je heen wilt. Kun je ook helder krijgen welke koers je daarvoor gaat varen? En hoe je dat idee dan gaat communiceren? Daar is een concreet stappenplan voor nodig en een blijvende focus. Met de blik gericht op een succesvolle toekomst. Het formuleren of bijstellen van een strategie hoeft niet complex te zijn.
Ik geef je graag richting en houvast.
Strategie
Coaching

Coaching

Soms bots je op lastige vraagstukken. Dan is het zaak om erachter te komen wat er nu precies aan de hand is en waarom het zo loopt. Samen met een coach gaat dat een stuk makkelijker, sneller. Met een frisse blik en nieuwe inzichten zet je de juiste stappen en neem je de juiste beslissingen. Zo krijg je grip op de situatie en valt alles weer op zijn plek.
Vragen? Bel me gerust. Ik luister graag.

Training

Leer sneller, slimmer en efficiënter te werken met korte en praktijkgerichte opleidingen, trainingen, workshops en coaching. Groei mee met een veranderende wereld waarin persoonlijke ontwikkeling en digitale vaardigheden blijvend belangrijk zijn. Zet met gemak de volgende stap in de ontwikkeling van jou én je team. Op locatie, in company of in een virtual classroom krijg je inzichten die je dagelijks meer rust, controle én tijdwinst opleveren!

Een greep uit het aanbod:

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Communiceren op de werkvloer
  • Situationeel leiderschap
  • Succesvol samenwerken
  • Productief netwerken
  • Digitale vaardigheden
  • Schrijven, de juiste woorden vinden in je communicatie
  • Zelf een boek uitgeven
  • ...
Op de hoogte blijven van het aanbod of inschrijven?
Training
Tekst en advies

Tekst & Advies

Een flyer, nieuwsbrief, webtekst, redactioneel artikel, persbericht … Voor haast elk project is er ‘copy’ nodig. Woorden en zinnen die glashelder omschrijven wat je bedoelt. Die de lezer inspireren om actie te nemen. Vlot leesbaar, in de juiste tone of voice én correct geschreven natuurlijk. Taalfouten komen immers slordig over en kunnen je klanten en omzet kosten. Een goede tekst verdient zichzelf terug. Pak je zelf de pen erbij? Of laat je de klus liever over aan een professional? Ik ben helemaal thuis in (SEO) copywriting. In teksten schrijven die informeren, verleiden, verkopen, verbinden. Content die je merk power geeft en waarmee Google jou vindt. Doen? The proof of the pudding is in the eating.
Dus zeg maar:
Yeah, write!

PR

Publiciteit voor je bedrijf, merk of dienst… die krijg je niet zomaar. Hoe schrijf je een pakkend persbericht en krijg je jouw verhaal op de radar van journalisten en redacties?
Ik vertel je graag hoe je meer media-aandacht genereert.
Strategie
Coaching

Contentmarketing

Marketing én content horen bij mekaar. Ze zijn een stelletje, net zoals peper en zout. En dat heb je nodig om je merk, product of dienst op de radar van je publiek te krijgen. Om je bekendheid te vergroten, leads te genereren of fans te maken van je klanten. Vind je het lastig om telkens nieuwe ideeën te bedenken om je doelgroep te vertellen wat je doet, hoe je dat doet en waarom? Om je verhaal te serveren in de vorm van posts, blogs, video’s, whitepapers, webinars,…
Ik stroop de mouwen vast op om je te helpen.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram